14 februari 2007

Älska mig för den jag ärSe mig för här är jag. Låt mig få komma nära, till era hjärtan, så som den jag är. Den jag försöker vara, ge mig min morgondag. Min enda önskan nu och här, älska mig för den jag är. Se fjärilns vingeslag i alla himlar fara, se alla ögon blinka stjärneljus. Låt livet komma nära, se mig för här är jag. Min enda längtan nu och här, älska mig för den jag är. Låt livet komma nära, se mig för här är jag. Min enda längtan nu och här, älska mig för den jag är. Se fjärilns vingeslag i alla himlar fara, se alla ögon blinka stjärneljus. Låt livet komma nära, se mig för här är jag. Min enda längtan nu och här, älska mig för den jag är. Min enda längtan nu och här! Älska mig för den jag är. (Ainbusks original Älska mig för den jag är)

Om: , , , , ,

5 kommentarer:

Blackout sa...

Vad vore livet utan kärlek, kärleken till hustrun , mannen eller till de älskade djuren?
Har just tittat på dokumentärfilmen "Hästmannen" och jag hade tårar i ögonen , det är en alldeles underbar film som jag varmt rekommenderar. Det är Peter Gerdehag och Tell Johansson som har gjort filmen, Peter gjorde även "Bondens tid på jorden" som visats på TV. Båda filmerna släpps på DVD nu i februari och de handlar om en människas kärlek till djuren och jorden.

Blackout sa...

Det är på tiden att du startar med lite romantik nu, anno 2007!
Jag tror att frugan håller liv i dig ett tag till, publicerar du rara rader till henne dröjer det innen du kan titulera dig gubbe :-)

Christina W sa...

Så vacker den är den texten...hoppas din älskade läst just det där (men det har hon säkert)

Max Hobstig sa...

Blackout!
Nu har jag oxå sett Hästmannen. Jag säger som du. En av de mest gripande människoöden jag sett.

Blackout sa...

Visst är han alldeles förtjusande!!!